top of page

disclaimer en disclosure


Rosanne Koster is inhoudelijk verantwoordelijk voor de inhoud van de website herstelbijhersenletsel.nl.  

Bij het maken van deze website gebruik ik mijn eigen ervaringen als patiënt en arts, ervaringen van lotgenoten, wetenschappelijke artikelen en nationale en internationale richtlijnen. Ik probeer ervoor te zorgen dat alle informatie kloppend en begrijpelijk is. 


Ik heb geen zicht op uw situatie, de adviezen op deze website zijn dus ook algemene adviezen en kunnen niet passend zijn voor uw situatie. De informatie op deze website is geen vervanging voor een bezoek aan een medisch professional. Ik ben daarom ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de adviezen op deze website.


De website herstel bij hersenletsel.nl is eigendom van Rosanne Koster, u mag alle informatie voor u zelf gebruiken en delen met uw naasten.  U mag de informatie van deze website niet voor uw eigen website gebruiken, als u dit toch graag wilt dient u daarvoor eerst toestemming te vragen. U mag wel een link op uw eigen website naar deze site plaatsen, daarvoor hoeft u geen toestemming te vragen. 

 

Ik werk sinds maart 2022 voor Maarsingh en van Steijn en vanaf maart 2023 voor NeuroRC, behandelingen welke ook op deze website vermeld staan. Hierdoor kan mijn objectiviteit in het geding komen. 

bottom of page